تعمیر مجاز لوازم خانگی

تعمیرات لوازم خانگی در تهران تعمیر و سرویس کلیه محصولات لوازم خانگی، لباسشویی، ظرفشویی، یخچال ساید بای ساید، یخچال فریزر

تعمیر مجاز لوازم خانگی

تعمیرات لوازم خانگی در تهران تعمیر و سرویس کلیه محصولات لوازم خانگی، لباسشویی، ظرفشویی، یخچال ساید بای ساید، یخچال فریزر

تعمیرات لوازم خانگی در تهران
لینک وب سایت http://www.fxcenter.ir

تعمیر و سرویس کلیه محصولات لوازم خانگی، لباسشویی، ظرفشویی، یخچال ساید بای ساید، یخچال فریزر
پشتیبانی 24 ساعته – نمایندگی فیکس سنتر تعمیرات خدمات خود را به منظور بالا بردن رضایت هر چه بیشتر مشتریان، به صورت ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته به شما ارائه می دهند.
قطعات اصلی - تمامی قطعاتی که توسط الجی تعمیرات تعویض می گردند، همگی اصلی و اورجینال بوده و مورد تائید شرکت می باشند.
تعمیرات در محل - تمامی مراحل عیب یابی و تعمیر دستگاه شما در محل مورد نظر شما انجام می شود. حتی لازم نیست یک اینچ دستگاه خود را جا به جا کنید!
تکنسین متخصص - ما بهترین تکنسین های متخصص در زمینه تعمیرات انواع لوازم خانگی در تهران را برای ارائه خدمات عالی به شما گرد هم آورده ایم.
پشتیبانی از تمامی برندها -تمامی برند های موجود در بازار اعم از ایرانی و خارجی، مورد پذیرش تکنسین های متخصص الجی تعمیرات می باشند. پس هیچ نگرانی در این زمینه نداشته باشید.
مدیریت: 09122256501 -09107855183
شعبه شمال: 02122733491
شعبه جنوب: 02133816273
شعبه شرق: 02177366490
شعبه غرب: 02188210431

  • ۰
  • ۰

 

غذاهای پخته شده را تا چه مدت می توان درون یخچال نگهداری کرد؟

به طور کلی هر وعده غذایی بیشتر از 24 ساعت نباید در یخچال نگهداری شوند و بهتر است قبل از زمان ذکر شده مصرف شوند، چرا که اگر بیشتر از زمان داخل یخچال بمانند امکان رشد میکروب را فراهم می کنند.
همچنین توصیه می شود حتما غذاهایی که طبخ شده اند و در یخچال نگه داری شده اند، قبل از مصرف حرارت داده شوند. به طور کلی اگر افراد این نکات را رعایت نکنند، شاید در کوتاه مدت با مشکل خاصی مواجه نشوند اما در دراز مدت آلودگی های غذایی مشکلاتی را برای افراد به همراه خواهند داشت. اما باید به این نکته اشاره کنیم که برخی افراد غذای طبخ شده را برای مدت طولانی در فریزر نگهداری می کنند، این کار از فاسد شدن غذا جلوگیری می کند، اما نباید فراموش کرد غذایی که با مواد غذایی تازه طبخ و مورد استفاده قرار می گیرند ارزش غذایی بالاتری از غذاهای فریز شده دارند.

چه مدت باید ماده غذایی خام یا پخته در یخچال نگهداری شود؟

یخچال محل مناسبی برای رشد و تکثیر باکتری و کپک است. درجه سرمای یخچال باید 4 سانتی گراد باشد تا بعضی باکتری ها از بین برود. با این حال انواعی از باکتری وجود دارد که در دمای پایین نیز رشد می کند. محیط مناسب شامل دما، مواد مغذی، هوا و رطوبت باعث می شود که باکتری ها به سرعت در یخچال رشد کند. به محض این که غذا کپک می زند، به راحتی کپک به غذای دیگر منتقل می شود. اگر هوا گرم باشد، احتمالا تخم حشرات یا تخم انگل ها به غذا راه پیدا می کند. همچنین قرار دادن غذای گرم در یخچال باعث می شود تا برای خنک نگه داشتن محیط داخل یخچال موتور بیشتر کار کند. بنابراین برای خنک کردن سریع غذا، آن را در یخ یا آب یخ قرار دهید. هر یک یا 2هفته، داخل یخچال را با مایع ضدعفونی کننده تمیز کنید.

چه مدت باید ماده غذایی خام یا پخته در یخچال نگهداری شود؟ گوشت خام را نباید بیشتر از یک یا 2روز در یخچال نگه داشت. گوشت پخته را نیز نمی توان بیش از 4روز در یخچال نگهداری کرد. گوشت و مرغ را باید در کیسه فریزر قرار داد. توجه داشته باشید که ماده غذایی در یخچال با سرعت پایین فاسد می شود. ....

جهت مشاهده ادامه مطلب به سایت اف ایکس سنتر مراجعه کنید.


 


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی